Vi hanterar ditt hår tryggt och säkert!

Hårtransplantationer blir alltmer populärt bland såväl män som kvinnor. Det finns otaliga anledningar till att både män och kvinnor drabbas av håravfall, vilket i sin tur kan leda till skallighet. Det kan bland annat finnas genetiska orsaker, stressfaktorer, undermålig näring i kroppen eller användande av schampo som innehåller diverse kemikalier. Dessvärre finns det i nuläget inget medel som har några vetenskapliga belägg för att återge hårväxten. Det innebär att hårtransplantationer är den enda återstående lösningen för den som vill återfå hårväxten där den har försvunnit.

Vi på Swedish Hair Clinic använder oss av de senaste teknikerna inom hårtransplantationer i våra erbjudanden. Sådana behandlingar sker under observation av våra läkare och personal med områdesexpertis, under säkra omständigheter på sjukhus. Om du upplever bekymmer med håravfall eller begynnande flintskallighet, finns vi tillgängliga till din hjälp, på plats i våra sjukhus här i Sverige samt i Istanbul. Återfå ditt självförtroende igen, smidigt och utan obehag!

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!

Har du frågor eller funderingar?

Behandlingar

Ska vi kontakta dig?

Du bokar en konsultation eller så skickar du några bilder från olika vinklar för bedömning innan vi går vidare.

Efter att vi har fått bilderna och vi har gjort en bedömning om det är möjligt för en hårtransplantation så kommer vi överens om ett datum för behandling.

För behandling i Istanbul:

Du bokar flygbiljetten och skickar en kopia till oss. Man flyger ner till Istanbul alltid dagen innan behandlingen så att patienten kan vila ut innan behandlingen.

Vi rekommenderar att man stannar i 3 nätter i Istanbul så att man inte behöver stressa där nere.

Efter att vi har kommit överens och du har bokat flygbiljetten så skickar vi information om vad du bör tänka på innan och efter behandlingen.

Vi skickar dina flyguppgifter till vår transfer som plockar upp dig på flyplatsen. Transfern håller i ett A4 papper med ditt namn.

Vi rekommenderar alla våra patienter att ha med sig en väska som man kan checka in på resan hem. Du får speciell schampo och lotion som du skall använda första 2 veckorna vid eftervården, de flaskorna är på 200ml och allt över 100ml slängs på flygplatsen så därför är det viktigt att lägga in de i en väska som man kan checka in.

Det är väldigt viktigt att titta på giltighets tiden på passet vid inresa till Turkiet, passet måste vara giltigt i minst 150 dagar vid inresa till Turkiet annars så blir du tvungen att skaffa en provisorisk pass på flygplatsen.

På behandlings dagen plockar vår transfer dig från hotellet vid den tiden man har kommit överens och kör dig till sjukhuset.

På sjukhuset börjar man med att registrera dig i systemet och därefter tar man blodprover för att se om du har några blodsjukdommar så inte teamet blir smittad.

Först ritar teamet en hårlinje som man tycker skulle passa dig som du tittar på spegeln och skulle du gilla hårlinjen så kör man efter det annars gör man justeringar efter dina önskemål. Man startar aldrig behandlingen innan man är överens om hur det skall vara.

Därefter rakar man allt hår, innan man börjar med behandlingen. Många patienter undrar om kan göra hårtransplantation utan att raka av allt hår? Man kan göra behandlingen utan att behöva raka allt hår men resultatet blir inte lika bra.Bakhuvudet rakar man allt hår, även med rakhyveln om det skulle behövas

Behandlingen kan ta ca 4-9 timmar beroende på antalet grafts man skulle transplantera.

Efter behandlingen får du mediciner som du skall använda första veckan och man förklarar för dig om hur du skall använda medicinerna och om vad du får och inte göra de närmasta veckorna.

Beroende på vilken tid ditt flyg lyfter så kan dagen för kontroll och tvätt på sjukhuset ändras.

Har du ett flygbiljett med avresa på förmiddagen? Då åker man till sjukhuset andra dagen för kontroll och tredje dagen åker man direkt från hotellet till flygplatsen.

Skulle det vara så att du har bokat din flygbiljett senare på dagen så är man ledig dagen efter behandlingen och åker hem tredje dagen, men innan du vi kör dig till flygplatsen så kör vi dig till sjukhuset för kontroll och tvätt av det transplanterade området.

På sjukhuset kommer man att titta om hur det ser ut på det transplanterade området och sköterskorna tvättar det transplantera området väldigt försiktigt.

Samtidigt som man tvättar så förklaras det för dig om hur du skall tvätta när du åker hem. Man kommer att tvätta det transplanterade området på samma sätt de visar på sjukhuset i ca 10-14 dagar tills alla sårskorpor är borta.

Efter att man har tvättat det transplanterade området och du har förtått om hur man sköter eftervården så kör vi dig till flygplatsen och du åker hem.

  • Boka tid
    Vill du skriva till oss?