Om Oss

Swedish Hair Clinic är en specialinriktad klinik med huvudsaklig inriktning på hårtransplantationer. Våra transplantationer utförs dels i Istanbul, Turkiet, dels på vår klinik här i Sverige, i Knivsta utanför Stockholm. Vi har höga krav på kompetensnivån hos de läkare och sköterskor som utför våra behandlingar. Alla våra anställda är erfarna och kompententa och lever upp till internationell branschstandard, vilket vi garanterar enligt våra villkor.

Om du som kund har några frågor ger vi dig svar direkt, eller skickar frågorna vidare till vår läkarexpertis för att kunna bedöma ditt ärende ordentligt. Vid kontakt går det bra att använda såväl engelska som svenska. Majoriteten av vår patientkrets är svenskar, men vi har även patienter från andra delar av Europa.

Bokning av hotellrum, själva behandlingen och operationen sköter vi. Vi ansvarar dessutom för att ordna med resor mellan flygplatsen, hotellet och sjukhuset på plats. Vi strävar efter att tillhandahålla tolkningsmöjligheter på svenska, vilket bidrar till att du kan känna lugn. Detta skapar goda förutsättningar för att din hårtransplantation och uppföljande vårdtid ska vara så smidig och enkel som möjligt.

Vänligen kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar om oss eller våra tjänster.


Swedish Hair Clinic AB

Forsbyvägen 1B

741 40 Knivsta

Låt oss ringa dig?

  • Boka tid
    Vill du skriva till oss?