Ögonbryn Transplantation

Ögonbryn Transplantation

Våra ögonbryn har en väldigt framträdande roll i hur vårt ansikte upplevs. Det har på senare tid blivit alltmer populärt med ögonbrynstransplantationer, mycket på grund av den förbättrade tekniken och modern forskning på området. Trots att ögonbrynen utgör en väldigt liten yta i ansiktet, krävs stor kompetens inom en mängd områden för den som arbetar med transplantationer av ögonbryn. Det krävs kunskap om både själv extraktionen och transplantationen, men även om anatomin och hur ögonbryn är uppbyggda. Precis som för hårtransplantationer, är det nackhåret som tas för att användas vid en ögonbrynstransplantation.

I fall där människor föds utan ögonbryn, eller där ögonbrynen inte vuxit ut tillräckligt, är det vanligt med ögonbrynstransplantationer. De förekommer dock även att personer med vanliga ögonbryn, till exempel hos personer som önskar kraftigare ögonbryn, genomgår en transplantation. Därutöver finns det ett antal sjukdomar som kan föranleda att personer vill genomgå en transplantation, till exempel trikotillomani eller alopecia areata, samt vid ärr från brännskador eller liknande.

 

TURKIET – ETT POPULÄRT RESMÅL FÖR BEHANDLINGAR

Det är vanligt att den som vill genomgå en ögonbrynstransplantation väljer att göra det i Turkiet. Många åker till Turkiet, från såväl Europa som från flera arabiska länder, på grund av den höga kvalitén och de fördelaktiga priserna. Turkiet har under närmare tio år ansetts som den centrala platsen att åka till när det gäller hår- och ögonbrynstransplantationer. I jämförelse med övriga Europa är priserna i Turkiet väldigt låga, och kvalitén håller en väldigt hög standard. Turkiet utmärker sig inom denna bransch genom att erhålla god kvalitet till rimliga priser.

Låt oss ringa dig?

  • Boka tid
    Vill du skriva till oss?