Ahmed, 34

Jag är en man på 34 år, i sju år har jag haft en dröm och det är HÅR. Jag har letat efter kliniker i Sverige med lämpliga priser, men med såna fantasi priser kan man med enklare ord glömma, (gav upp)
Jag loggade in på Facebook och såg en reklam ruta med texten Istanbul Hair Clinic, gick in för att läsa lite information då tändes gnistan och drömmen igen.  Ringde direkt till Firaz och fick all information jag behövde och han var väldigt ärlig och rak på sak.

Jag är den typen som är väldigt försiktig när det gäller såna risker, men jag tänkte att det är nu eller aldrig, med ett sånt pris och erbjudande kommer jag aldrig att hitta. Ringde Firaz och bad att boka allt som behövs för att genomföra operationen. Han fixade allt plus så åkte han före mig för att ordna allt inför min ankomst.

Den 5:e september åkte jag till Istanbul, Firaz mötte mig vänligt och körde till hotellet för att vila ordentligt inför operationsdagen.
Då kom den stora dagen där jag skulle ta adjö till mitt kala huvudet. Jag var nervös men Firaz var hela tiden vid min sida för lugna ner mig (tack). Efter ungefär nio timmar var operationen klar, måste säga stort TACK till tjejerna som slet i nio timmar, tack till Firaz som tolkade, hämtade mat och var ett stort stöd, tack till alla.

Dagen därpå kom min sista dag i underbara Istanbul, Firaz kom för att se hur jag mådde och gav massor med råd som jag håller fortfarande, han visade mig runt innan hemresan

Jag log under hela hemresan och fattade inte det jag gjorde, Jag har HÅR!!!
Drömmen blev sann, allt elände och mardrömmen försvann.

Låt oss ringa dig?

  • Boka tid
    Vill du skriva till oss?