Mikael


(Patientberättelsen är riktad mot Swedish Hair Clinic´s verksamhet i Istanbul "Istanbul Hair Clinic")

Mikael, 28 år

Intresset för hårtransplantation började att växa ju mer tunnhårig jag blev. Jag började med att googla fram information om hårtransplantation för att ta ett beslut att antingen utföra det eller inte. Efter all informationssökning kom  jag fram till att den nya moderna metoden FUE verkar vara en säker och bra fungerande METOD. Pris och säkerhet och bra service var något som jag högst prioriterade. Mina prioriteringar och uppfattning efter all faktasökning ledde till att jag fastnade för Istanbul hair clinic efter flera dagars sökande efter en prisvärd och bra hårklinik. Förutom det har jag hört bra rykten om hårkliniker i Istanbul och deras skickliga kirurger.

 

Via mail kontaktade jag Firaz som är Istanbul hair klinikens kontaktman och ett svar fick jag på bara några sekunder. Jag frågade firaz en massa saker och fick svar på det direkt . Snacka om att ge bra service tänkte jag och jag fick ganska snabbt känslan på att detta är en seriös hårklinik. Firaz var tillgänglig under 24 h via mail, sms, eller telefon för, under och efter hårtransplantationen.

Jag var aldrig orolig inför operationen eftersom jag kände att jag var i trygga händer och för att jag var mentalt förberedd på att utföra denna hårtransplantation efter någon månads betänketid och informationssökning. Det gäller även att vara mentalt förberedd på att man kommer att få ont i några minuter när man får sin lokalbedövning och det är även viktigt att veta att smärtan i en skala från ett till tio är på sju eller åtta. Resten av operationen så känner man ingenting och då kan man vara avslappnad och tex titta på TV eller lyssna på musik.

Det enda jag ångrar idag är att jag inte tog någon bekant med mig till Istanbul för att det var tråkigt att vara ensam. Men när jag var hos hårklinikens personal så kändes det att jag fick god kontakt med dem och jag fick känslan på att de är pålitliga och det gav mig en trygghet. En annan sak som jag ångrar idag är att jag borde kombinera denna resa med nöje tex genom att vara där 3 dagar innan operationen. jag hann inte uppleva mycket av den underbara staden för att operationen skedde nästan samma dag som jag anlände till istanbul.

Jag granskade och jämförde priset med sveriges priser men Istanbul hair clinic ger nästan en rabatt på mer än halva priset och väljer man Istanbul så får man även en resa på köpet vilket är en fantastiskt upplevelse.

Man ska inte ha höga förväntningar i början utan det gäller att vänta i ett år för att se den slutgiltiga resultaten. Hittills har jag varit nöjd med allt men det har bara gått 1 månad sedan operationen. Jag skulle kunna rekommendera Istanbul hår kliniken för att den är prisvärt.  

Skicka Meddelande
För/Efternamn (*) E-mejl (*) Telefon (*) Meddelande

Vi skall återkomma till er så fort vi kan!

OK Vi använder cookies på den här webbplatsen för att se till att du får bästa möjliga service.
  • Ska vi höra av oss vid olika kampanjer?

    Skicka in mejladressen så hör vi av oss till er!